Update: Technisch kader jeugdafdeling

26 mei Update: Technisch kader jeugdafdeling

De Technische Commissie van Alexandria ’66 is druk bezig met het samenstellen van de technische staf van de jeugdafdeling. Hieronder een overzicht van technisch kader waarmee Alexandria ’66 voor het seizoen 2017 – 2018 een overeenstemming heeft bericht. Wanneer er nieuws is rondom andere teams en functies zal dit bovenaan het nieuwsbericht worden toegevoegd.

 

 

Laatste update: zaterdag 26 mei 2017

Hoofdtrainer JO19-2
Ronald van Munster heeft besloten (voorlopig) te stoppen als jeugdtrainer bij Alexandria ’66. De Rotterdammer had afgelopen seizoenen C3, B3 en A2 onder zijn hoede en heeft met deze teams goed gepresteerd. Ronald is een echte Alexandriaan geworden die zeer gewaardeerd wordt binnen het (jeugd)bestuur van Alexandria ’66. Ronald heeft het aanbod om een TCIII cursus te volgen of als assistent te werk te gaan binnen een van de selectieteams afgeslagen en geeft de voorkeur aan een seizoen als actief voetballer bij de veteranen. Wat assistent Robert Fister gaat doen is op dit moment nog niet bekend.

Vino Fernandes volgt Ronald van Munster op als Hoofdtrainer van JO19-2. Vino is geen onbekende van Alexandria ’66 want tijdens een eerder verblijf op Sportpark Oosterflank was hij trainer van JO13-2. Vino heeft de afgelopen seizoenen ervaring op gedaan bij Excelsior Rotterdammer, daar was hij onder andere trainer van de JO17-1.

Hoofdtrainer Zaterdag 2
Alexandria ’66 heeft Nilton Furtado aangesteld als nieuwe hoofdtrainer bij Zaterdag 2. Nilton gaat samenwerken met teammanager Frank Kozemelj en de technische staf van Zaterdag 1. Ook is een goede band met Oscar Zwanenburg en Vino Fernandes gewenst aangezien er weer veel jeugdspelers moeten doorgroeien naar de seniorenselecties bij Alexandria ’66. Nilton heeft veel ervaring. Hij heeft alle jeugdteams getraind bij Sparta Rotterdam AV en is daar momenteel Hoofd Jeugdopleiding.

Hoofdtrainer JO11-2
Wilbert Knol heeft het besluit van JO11-1 trainer Danny Verheezen en Mirko Ceccotti opgevolgd en zijn werkzaamheden met een jaar verlengd. Ook Wilbert mag ondertussen een echte Alexandriaan worden genoemd want het aantal vrijwilligersseizoenen begint aardige vorm aan te nemen. Het (jeugd)bestuur is daarom ook extra blij dat deze trainers graag door willen gaan bij de JO11 selectie want het draait al twee seizoenen op volle kracht. Een herkenbaar gezicht bij de jeugdteams is iets waar Alexandria ’66 voor staat.

 

 

Laatste update: maandag 24 april 2017

Hoofdtrainer JO15-2
De Technische commissie is erg blij met de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer bij JO15-2. Door het vertrek bij dit elftal van Bob van Lier, waarvan het bestuur hoopt dat hij toch actief blijft bij Alexandria ’66, moest de TC op zoek naar een waardig vervanger. In Mark Hotting heeft Alexandria ’66 een ervaren en talentvolle trainer binnengehaald. Mark komt over van MVV ’27 waar hij met JO17-1 verwikkeld is in een zware strijd voor lijfsbehoud. Mark verhuist komende maanden naar Rotterdam Ommoord en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mark heeft aangegeven erg veel zin te hebben in zijn nieuwe avontuur. Mark heeft als doel om de spelers die overkomen uit verschillende jeugdteams, in samenwerking met Dylan Houtman, klaar te stomen voor JO15-1.

 

 

Laatste update: vrijdag 07 april 2017

Assistent trainer JO17-1
Adnan Safak zal vanaf het nieuwe seizoen assistent trainer zijn bij JO17-1. Dit team staat onder leiding van Orlando de Klerk. Safak komt over van Sparta AV JO15-1 waar hij op dit moment strijdt voor het kampioenschap in de Hoofdklasse. Gedurende het seizoen 2017 – 2018 zal Adnan veel tijd en energie nodig hebben voor een cursus op zijn werk waardoor hij niet beschikbaar is als hoofdtrainer. Safak is erg tevreden met deze stap en kans om zich als trainer te ontwikkelen op het niveau van 2e divisie. Adnan is in het bezit van een TCIII certificaat van de KNVB.

Hoofdtrainer en assistent JO09-1
Martijn van der Sluijs en Sem Leroy staan ook volgend jaar voor de groep bij JO09-1. Beide Alexandrianen werken gedurende het huidige seizoen op een goede manier samen en hebben hier ook nog eens veel plezier in. Zowel Sem als Martijn vinden het erg belangrijk dat jonge talenten zich kunnen ontwikkelen tot volwaardig 2e divisie speler en via deze weg ooit bij een BVO terecht komen. Alexandria ’66 JO09-1 draait een sterk seizoen. Met nog een aantal wedstrijden te gaan zijn de rood- witten op weg naar het kampioenschap, of dit gaat lukken zal de komende tijd blijken.

 

 

Laatste update: dinsdag 28 maart 2017

Hoofdtrainer en assistent JO19-1
Oscar Zwanenburg is aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Alexandria ’66 JO19-1. Door het vertrek van Richard den Ouden naar HermesDVS zaterdag 1 kwam er een plek vrij bij het hoogste jeugdteam van Alexandria ’66. Zwanenburg wordt bijgestaan door zijn trouwe assistent Selim Sinar die zich vooral richt op de herstel- en conditietrainingen. Oscar Zwanenburg is geen groentje in het jeugdvoetbal want de trainer was al eerder actief bij onder andere HOV, EDS, VVOR, XerxesDZB en BVCB. De coach is momenteel met zijn BVCB JO19-1 verwikkeld in een strijd voor een plek in de nacompetitie, het toetje aan het einde van het seizoen. Ook zijn nieuwe elftal speelt nog volop mee voor de prijzen. Alexandria ’66 JO19-1 is nog actief in de VoetbalRotterdam Cup en staat in de 2e divisie keurig op de 3e plek wat recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden naar de 1e divisie. Oscar Zwanenburg en Selim Sinar gaan komend seizoen nauw samenwerken met Technisch Coördinator Wim Kalt en Hoofdtrainer bij Zaterdag 1 Driss el Akchaoui.

 

Laatste update: maandag 27 februari 2017

Hoofdtrainer JO17-2
Charley Ormskirk keert als trainer terug bij de jeugd. Charley is dit seizoen assistent trainer bij Zaterdag 2 maar heeft duidelijk aangegeven dat zijn hart ligt bij het jeugdvoetbal. De komende maanden gaat Ormskirk in nauwe samenwerking met Dylan Houtman, Michael Groeneweg en Orlando de Klerk de selecties samenstellen van JO17-1 en JO17-2. Wie Charley aankomend seizoen bij JO17-2 gaat assisteren is op dit moment nog niet duidelijk.

Hoofdtrainers JO13-2
Leroy Pires en Dylan den Haan hebben in een eerste gesprek aangegeven hun werkzaamheden bij Alexandria ’66, in het bijzonder JO13-2, voort te willen zetten. Leroy en Dylan staan dit seizoen voor het eerst op eigen benen binnen selectieteams van Alexandria ’66 en dit naar alle tevredenheid van de Technische Commissie. Leroy en Dylan staan met JO13-2 in de middenmoot van de eerste klasse,  zij spelen tegen alleen maar teams JO13-1 dus dit is een prima resultaat. Het opleiden voor de JO13-1 is de voornaamste taak van onze jeugdtrainers en hierin blinken zij uit. Ook spelers van niet selectieteams hebben al mee kunnen trainen bij JO13-2.

 

Laatste update: maandag 13 februari 2017

Hoofdtrainer JO17-1
Orlando de Klerk is voor komend seizoen aangesteld als Hoofdtrainer van Alexandria ’66 JO17-1, dit seizoen en ook volgend seizoen uitkomend in de tweede divisie. de Klerk staat symbool op welke wijze Alexandria ’66 (jeugd) trainers en spelers langdurig aan de club wilt binden. Orlando de Klerk heeft vorig seizoen via Sparta Rotterdam zijn TCIII diploma behaalt en wilt zijn lijst aan diploma’s komende jaren gaan uitbreiden. Orlando heeft bij de Rotterdamse club de afgelopen jaren JO11-1, JO17-2 en JO17-1 getraind. De Technische Commissie is blij dat Orlando heeft uitgesproken zich via Alexandria ’66 op persoonlijk vlak wilt gaan ontwikkelen en wilt doorgroeien tot een top trainer. Orlando is zelf ook zeer tevreden: ”Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg. Voor mij is dit een mooie volgende stap om mezelf verder te ontwikkelen als trainer. Ik kijk er naar uit om er samen met het team een mooi seizoen van te maken”.

Hoofdtrainer JO13-1
Wilko Rozema heeft bij de Technische Commissie aangegeven ook volgend seizoen graag weer voor de groep te staan. Ook Wilko Rozema mag ondertussen een clubman genoemd worden. Als oud eerste elftal speler en uitstraling is Wilko een aanwinst voor de jeugd. Rozema heeft naast een assistentenrol bij JO19-1 ook ervaring bij JO15-2 opgedaan. De afgelopen drie seizoenen is Wilko er elk jaar weer in geslaagd om met JO13-1 goed te presteren en talentvolle spelers af te leveren aan de JO15. Wilko Rozema heeft aan Sergio Pinas een uitstekende assistent en gaat verder op zoek naar uitbreiding van de Technische Staf.

Hoofdtrainer JO11-1
Danny Verheezen heeft de Technische Commissie laten weten het ingezette beleid rondom JO11-1 voort te willen zetten. Danny is sinds twee seizoenen weer actief, na een afwezigheid van enkele jaren, bij Alexandria ’66. In zijn eerste seizoen wist Danny Verheezen in goede samenwerking met Mirko Ceccotti en Wilbert Knol Alexandria ’66 JO11-1 naar het kampioenschap te leiden. Ook dit seizoen staat de organisatie rondom JO11-1 weer als een huis en is Danny op dit moment al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen: ”Omdat we nu een goede basis hebben neergelegd voor aankomend seizoen wil ik daar graag op voortborduren. Het is goed voor de club dat talenten langer bij de club blijven, Alexandria ’66 JO13-1 en O13-2 kunnen hier op termijn de vruchten van plukken. De club is daadwerkelijk nu stappen vooruit aan het zetten en daar wil ik graag bij helpen en bij meedenken”.

 

Laatste update: maandag 06 februari 2017

Technisch coördinator senioren
Wim Kalt zal namens de Technische Commissie de senioren Zaterdag 1, Zaterdag 2 en het hoogste jeugdteam JO19-1 onder zijn hoede nemen. Wim is blij om weer aan de slag te gaan: ”het kriebelt weer om iets te kunnen betekenen in de voetballerij. Niet op het veld maar juist in de organisatie trekt mij op dit moment erg aan”. Voorzitter Rob de Vries voegt er aan toe dat ”de doorstroom van de talentvolle A- junioren naar de zaterdagselectie een van de grote speerpunten wordt komende jaren”. Wim Kalt is als trainer en manager aan de slag geweest bij onder andere Sparta AV, Neptunus, Rijsoord en HOV.

Technisch coördinator jeugd
Michael Groeneweg stopt als JO17-1 trainer. De Rotterdammer is ondertussen zo’n twintig jaar actief bij Alexandria ’66 en gaat zich komend seizoen richten op zijn taken als Technisch coördinator bij de jeugdselecties. Michael zal veel samen gaan werken met Wim Kalt en een nog nader aan te wijzen persoon voor de F- en E- selecties. ”Wij willen bij Alexandria ’66 af van dubbelfuncties, daarnaast gaat het coördineren van jeugdteams niet samen met het geven van training, je komt toch een aantal keren per jaar in de knel te zitten met beschikbare tijd. Wij gaan de komende maanden het beleidsplan aanpassen zodat wij hier vanaf het begin van het nieuwe seizoen mee kunnen gaan werken. De input van veel clubmensen is hierbij cruciaal”.

Hoofdtrainer JO15-1
Dylan Houtman is ook in het nieuwe seizoen de trotse trainer van JO15-1. Dylan heeft de afgelopen twee seizoenen laten zien veel tijd en energie in zijn spelers te steken om deze talenten beter te maken. Naast de goede resultaten in de competitie is Dylan een betrouwbare trainer die niet vies is van extra hand- en spandiensten voor de club. Dylan Houtman gaat naast het geven van training zich ook ontwikkelen op persoonlijk vlak. De trainer gaat een opleiding volgen tot Wiskunde leraar. Wij wensen Dylan veel succes komend seizoen en zijn blij dat hij Alexandria ’66 trouw blijft. Dylan Houtman zal komend jaar worden geassisteerd door techniektrainer Roel Landveld. Roel assisteert dit seizoen nog Wilko Rozema bij de JO13-1 en heeft aangegeven toe te zijn aan een volgende stap.

Technische Commissie
De teller van het aantal Technische Commissie- leden staat momenteel op vijf. Naast Wim Kalt (nieuw) en Michael Groeneweg zullen ook Rob de Vries (voorzitter), Marco van der Sluijs (jeugdvoorzitter), Jos Rombouts (wedstrijdzaken) en Angelos Kerasavopoulos (adviseur) weer plaats nemen in de commissie die de grote lijnen van het Technische beleid uitzetten. Hier worden de komende maanden nog mensen aan toegevoegd waaronder de Technisch coördinator van de F- en E- pupillen.http://www.andreacaldarelli.it/viait.html Acheter Cytotec http://ryk.nl/viagra-nl.html Cialis kopen online https://finb4all.badminton.es/xenes.html https://finb4all.badminton.es/priles.html